Pirlo: Čekamo centarfora, a to vjerovatno neće biti Suarez

Džeko na korak od transfera?

Pirlo: Čekamo centarfora, a to vjerovatno neće biti Suarez

E. Škorić

Trenre Juventusa Andrea Pirlo je u najavi meča sa Sampdorijom govorio i o transferima.

U nedjelju u 20:45 minuta Juventus protiv Sampdorije igra prvi meč u novoj sezoni Serije A, a i dalje je glavna tema napadač koji treba da dođe u Torino. Pirlo je potvrdio da to neće biti Luis Suarez.

“Svi čekamo centarfora, ali dug je put na tržištu transfera i svaka se momčad suočava sa sličnim problemima. Ne žurimo", rekao je Pirlo, pa je dodao:

"Dugo je potrebno da se dobije italijanska putovnica, pa je zato malo vjerovatno da Suarez može biti Juventusov centarfor".

Naravno, bilo je govora i o samoj utakmici kojom Juve otvara sezonu u kojoj juriša 10. uzastopni Scudetto.

Potražite više informacija na temu Serie A:

“Očekujem da će sutra biti teško, jer znamo da je Claudio Ranieri vrlo nadaren trener koji je to dokazao tokom svoje duge karijere. Pokušat ćemo pronaći razmake između redova, čak i ako ih neće biti mnogo, kako bismo napali Sampdoriju. Istodobno, moramo biti oprezni u pogledu njihovih kontranapada", dodao je.

Istakao je također da će Paulo Dybala i Matthijs de Ligt propustiti sutrašnju utakmicu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi