Pirlo ni slutio nije šta ga večeras čeka protiv Crotonea

Juventus znatno oslabljen

Pirlo ni slutio nije šta ga večeras čeka protiv Crotonea

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa večeras igraju u gostima protiv Crotonea utakmicu 4. kola Serije A.

Reprezentativna pauza konačno je završena, ali za Juventus nije protekla baš najbolje. Naime, u Torino su se zaraženi koronavirusom vratili Cristiano Ronaldo i Weston McKennie koji će sigurno propustiti i naredno kolo.

No, to nisu jedine loše vijesti za Andreu Pirla pred večerašnju utakmicu. Naime, za Crotone nisu spremni ni Aaron Ramsey i Alex Sandro koji imaju problema s povredama.

Ramsey se povrijedio igrajući za Vels, dok su Alex Sandro, ali i Matthijs de Ligt već neko vrijeme van terena. Za Pirla će sigurno ovo biti prvi pravi ispit iako gostuju slabašnom Crotoneu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, dobre vijesti za trenera Juventusa su da se u tim vraća Paulo Dybala koji je se oporavio od povrede, a debi u dresu Stare dame mogao bi upisati i Federico Chiesa koji je nedavno stigao iz Fiorentine.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Fino alla Fine
Pa i bez nabrojani, hladno 0:3
4 1
AmarSahi
Da izađemo sa U21 ekipom, opet bi bilo teško silovanje na terenu...
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti