Pirlo konačno dolazi u Premireship?
Foto: EPA

Conte ga želi za pomoćnika u Chelseaju

Pirlo konačno dolazi u Premireship?

Endin Čaušević

Nekadašnji fudbaler Juventusa, Andrea Pirlo, uskoro bi mogao napustiti redove New York Cityja.

Engleski mediji prenijeli su danas da bi nekadašnji reprezentativac Italije ovog ljeta mogao završiti svoju igračku karijeru. Navodno, Pirlo je dobio ponudu iz engleskog Premiershipa, odnosno Chelseaja, da bude dio trenerskog tima.

Antonio Conte želi da njegov nekadašnji igrač iz Juventusa dođe u Cheslea, ali ovaj put kao član njegovog trenerskog stafa. Chelsea je u nekoliko navrata pokušao dovesti Pirla, ali je Italijan odbijao ove ponude.

Ipak, čini se da mu je suđeno da jednog dana dođe na Stamford Bridge pa barem kao trener. Italijanski fudbaler još uvijek nije komentarisao ove navode oko penzionisanja, te je kratko rekao da stvari biti poznte za nekoliko mjeseci.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi