7

Komentari (7)

Mele
Ronaldo isao sam u dribling prema golu, lopta se odbila od protivnickog igraca, natrcao i zabio Kulusevski, kakva jadna sistencija. sta pisete gluposti..
StruCnjaK123321
Kako Dzeko nije igrao, vi ste pisali da ce igrati u nedelju?
Adnan@Kara
Evo ne znam, gledao sam prvo poluvrijeme...zaista je Juve bio bolji ali nije to sada nešto strašno imajući u vidu protivnika.....valjda budu bolji ...
realno_govoreci
Ovo je sto Ronalda čini posebnim. Kada je u igri uvijek znate da daje 120% od sebe. Možda nije najbolji u povijesti i najtelentovaniji ali je zasigurno igrač koji je pokazao da rad rad rad mogu vas dići do najvećih nivoa u svemu.
felix__27
Al nadji mi igraca ko Ronaldo pa once poginut a dati go.. U 160 minuti imam osjecaj da bi trcao ganjao samo da da gol. Nije bitno volis li ga ili ne ali ko je gledao tekmu nevjerovatno je koliko lik trči,traži,ganja nešto pokušaje... 35 godina,toliki milioni nevjerovatan je Bgm...
Maestro
OR7
e ja mislim da bi Ronalda hercika opucala da ga nije dao,nazor brate,al upornost je ćudo.....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.