Pitanje je ko bi pobijedio ako se sastanu prvi tim i rezerve Manchester Cityja

Pitanje je ko bi pobijedio ako se sastanu prvi tim i rezerve Manchester Cityja

E. Škorić

Pep Guardiola u rosteru ima tridesetak nogometaša, ali baš svaki od njih ozbiljno konkuriše za startnih 11.

City u lov na novu titulu kreće 11. augusta, a Pep i bez nekih zvučnih pojačanja ima strašan tim. Od značajnih pojačanja tu je Riyad Mahrez, ali sastanu li se prvi i drugi tim Građana, pravo je pitanje ko bi tu došao do pobjede.

Tako bi u prvom timu igrali Ederson, Walker, Laporte, Stones, Mendy, De Bruyne, Fernandinho, Silva, Sterling, Aguero i Sane.

Djeluje zaista moćno, no ništa manje ne djeluje ni B tim u kojem bi igrali: Bravo, Danilo, Otamendi, Kompany, Zinčenko, Foden, Delph, Gundogan, Bernardo Silva, Mahrez i Gabriel Jesus.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi