Piug ljut što neće igrati, a Koeman ga onda dotukao novim vijestima

Ne računa više na njega

Piug ljut što neće igrati, a Koeman ga onda dotukao novim vijestima

E. Čaušević

Barcelona večeras na Camp Nou igra protiv Elchea posljednji pripremni meč pred početak nove sezone.

Katalonci će tradicionalno na svom terenu odigrati meč Gamper trofeja koji je posljednja provjera u sklopu priprema. Barcelona igra protiv Elchea, a Ronald Koeman je saopštio listu igrača na koje računa.

Ono što je navijače iznenadilo jeste odluka da Riqui Puig ne bude među pozvanim igračima i on će meč Barce gledati s tribina. Puig je veliki potencijal ovog kluba, te je oduševio svojim igrama u finišu prošle sezone.

Navijači vjeruju da je on budućnost veznog reda, ali očito da Koeman ne dijeli njihovo mišljenje. Mundo Deportivo piše da je Puig bio itekako ljut zbog činjenice da neće igrati i tražio je objašnjenje od holandskog stručnjaka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, Koeman je za njega imao još lošije vijesti jer mu je saopštio da neće računati na njega u novoj sezoni, te da mladi veznjak može tražiti novi klub. Ovu odluku sigurno neće lako prihvatiti ni navijači, a kritike na račun novog trenera već su počele.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

jony1919
Kako će ovaj Koemann do nove godine dobit otkaz XD
1 0
Duje
Puig, a ne piug... Jadna majko novinarstva.... Jel ti federer i ferer isto??
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi