Ronald Koeman razočarao navijače Barcelone spiskom igrača za meč protiv Elchea

Poslao ga na tribine

Ronald Koeman razočarao navijače Barcelone spiskom igrača za meč protiv Elchea

E. Čaušević

Barcelona večeras na svom terenu igra protiv Elchea meč u okviru Joan Gamper trofeja.

Barcelona tradicionalno pred početak nove sezone igra "generalku" na svom terenu, a večerašnji protivnik katalonskog kluba je Elche. Utakmica se igra od 18 sati i bit će u direktnom prenosu na Barca TV.

Međutim, Ronald Koeman je već uspio da iznenadi navijače iako sezona zvanično nije ni počela. Holanđanin je objavio jutros sastav igrača za večerašnji meč, a zbog tehničke odluke otpala su dvojica.

Riječ je o Todibu koji je na izlaznim vratima kluba, te o Puigu koji će ostati na tribinama što je šokiralo navijače kluba.

Riqui Puig je velika nada Barcelone i navijačima nije jasno zašto Koeman tako postupa s njim i pokazuje mu da ne računa na njega. Puiq nije povrijeđen i speman je za meč, ali je Koeman odlučio da on neće igrati.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Treba dodati da se na spisku igrača za večerašnji meč našao i bh. reprezentativac Miralem Pjanić koji bi trebao debitovati večeras za Barcelonu.

Image

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ivica_Osim8
Pjanke gol i asistencijs kvota 0.25
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije