Koeman o Pjaniću: Komplicirana situacija za njega, zna to on, znam i ja
FOTO - EPA

Koeman o Pjaniću: Komplicirana situacija za njega, zna to on, znam i ja

A. Beganović

U Barcelonu je stigao iz Juventusa početkom sezone, no Miralem Pjanić nije ispunio očekivanja.

Trener Barcelone, nizozemski stručnjak Ronald Koeman mu ne vjeruje, pa Pjanić više vremena provodi na klupi za rezervne igrače nego na terenu.

U prvenstvu je Pjanić nastupao na 12 mečeva, ali odigrao je samo 387 minuta što znači nešto više od četiri utakmice.

Zbog svog statusa Pjanić je nezadovoljan, čak je obavio i razgovor sa trenerom, no ni nakon toga njegov status u ekipi se nije promijenio.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pitaju se i novinari koji prate Barcelonu šta se zapravo dešava sa Pjanićem, a iz Koemanovih odgovora može se zaključiti da u ovom trenutku nije u njegovim planovima.

"U posljednje vrijeme je malo igrao jer smo drugačije igrali na sredini terena. Odabrali smo Busqueta, Pedrija i De Jonga. Komplicirana je situacija za njega, on to zna i ja to znam. Imat će svoje prilike, ali u velikim klubovima uvijek postoji konkurencija. Na kraju, najbolji igraju", izjavio je danas Koeman.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

huizju
Ali je odvratan zuti Holandski krmak, malo je reci. Cudnije mi kako je jos na klupi Barse, obzirom da je igra losa - nikakva
8 3
tbra
Levatu jedan, siljis kitu na jednom od najboljih veznjaka svijeta, mater ti ****m glupu.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi