TV3: Miralem Pjanić nije povrijeđen i spreman je za Getafe

Odradio trening u teretani

TV3: Miralem Pjanić nije povrijeđen i spreman je za Getafe

Endin Čaušević

Bh. reprezentacija poražena je sinoć u gostima od Poljske sa 3:0 u meču četvrtog kola Lige nacija.

Zmajevi su doživjeli težak poraz, a sve je krenulo nizbrdo nakon što je Ahmedhodžić dobio direktan crveni karton nakon 20-tak minuta utakmice. Novi udarac za naš tim desio se desetak minuta kasnije kada je Miralem Pjanić izašao zbog povrede.

Član stručnog štaba Rusmir Cviko nakon utakmice izjavio je da je Pjanić izašao iz igre jer je dobio ozbiljan udarac u leđa.

"Pjanić je dobio udarac u leđa, sad ga doktori pregledaju i dobio je tablete", rekao je, između ostalog, Cviko.

Međutim, TV3 objavio je večeras da Pjanić nije povrijeđen i da će biti u konkurenciji za meč protiv Getafea koji Barcelona igra u subotu u gostima. Igrači koji su se vratili s reprezentativne pauze su već danas trenirali, a među njima je bio i Pjanić.

Potražite više informacija na temu La Liga:

TV3 je objavio da je Pjanić trenirao u teretani odvojeno od ekipe iz predostrožnosti, ali da nije povrijeđen i kako stvari stoje Ronald Koeman će moći računati na njega za dva dana.

[twitter]https://twitter.com/FCBarcelonaFl/status/1316816067235282945[/twitter]

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Eduard
Nije folirao 100%. Jednostavno ga je bolio ku*ac kako ce se zavrsiti tekma pa je izasao.
7 1
MaDaj
Hajde da budem realan, kad GOD smo igrali utakmicu u kojoj amo izgubili šanse za pobjedu pjanic se “povrijedio”. I svaki put je igrao tri dana kasnije za svoj tim.. mislim da mogu naći bar 3-4 slučaja koa dokaz za ovo sto govorim...
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi