Pjanić odradio trening, a onda stigle loše vijesti

Besiktas očekuju bitne utakmice

Pjanić odradio trening, a onda stigle loše vijesti

H. Zilić

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić oporavio se od povrede i priključio treninzima Besiktasa.

Mire je odradio posljednji trening s ekipom, ali stigle su loše vijesti.

Naime, stručni štab Besiktasa odlučio je da Pjanića ne uvrsti za prvenstveni duel protiv Basaksehira, koji se igra u petak, smatrajući da je bolje da Pjanić još nekoliko dana vrati formu na treninzima.

[facebook]https://www.facebook.com/Besiktas/photos/a.2193184267374171/7153373844688497/[/facebook]

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Tako se Pjanić nije našao na spisku za pomenuti duel, ali vjerovatno će biti spreman naredne sedmice za duel Lige prvaka kada Besiktas igra protiv Sportinga i to će biti veoma važna utakmica za istanbulsku ekipu kada je u pitanju nastavak evropskog puta ove sezone.

Besiktas mora savladati Sporting ako želi ostati na proljeće u Evropi, a meč se igra u utorak sa početkom u 18:45.

Promo

Top Komentari

denimen9
Pjanke je dobar ali Besiktas je kanta, bolje u Sociedad da je prešao. Govoriti da je Besiktas najbolji klub u Turskoj je cista laz, isto da mi nikad nismo pratili nogomet. Zna se red, Galata, Fener pa tek onda ove crnobijele tarabe
2 13
Hasanaga
Pa sta je tu lose, izostavljen je sa spiska iz najbolje namjere. Nek se potpuno vrati u formu pa onda poceti utakmice.
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi