PSG je poslao ponudu Messiju, finansijski jaču od one Barcelonine
FOTO - EPA

Šta će odlučiti?

PSG je poslao ponudu Messiju, finansijski jaču od one Barcelonine

Adnan Beganović

Krajem prošlog mjeseca Lionel Messi je i zvanično postao slobodan igrač.

Ugovor sa Barcelonom mu je istekao na kraju prošlog mjeseca, a još uvijek se ne zna gdje će po mnogima najbolji fudbaler svih vremena nastaviti karijeru.

Malo je klubova koji mogu zadovoljiti Messijeve finansijske apetite, a navodno se u igru za njegovim dovođenjem ozbiljno uključio PSG.

Prema pisanju španskih medija, PSG je stupio u kontakt sa Messijevim agentima i na stol im je stavio ponudu. Sa finansijske strane, bar tako tvrde španski mediji, jaču od one Barcelonine.

Da li će Argentinac pristati na ovu ponudu neće se ubrzo saznati s obzirom da je usredotočen na Copa Amaricu gdje sa Argentinom želi osvojiti naslov, a navodno iz PSG-a ne žele previše "pritiskati" sjajnog Argentinca i spremni su sačekati njegov povratak u Evropu.

Podsjetimo, prije nekoliko dana informacije iz Španije koje su dolazile govorile su da će Messi sasvim sigurno ostati u Barceloni.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Španski mediji su isticali da je pristao na ponudu španskog velikana prema kojoj bi potpisao dvogodišnji ugovor, a čak se navodilo i da bi nakon isteka trebao otići u Sjedinjene Američke Države da u MLS-u završi karijeru.

Međutim, očito da se iz dana u dan informacije mijenjaju tako da se vjerovatno do Messijevog povratka sa Copa Americe neće ništa znati.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Ne mogu ovog frajera zamisliti niti u jednom drugom klubu struho u barceloni,trebo si otic sa 25 a ne pred kraj karijere kad su svi mislili da ce zavrsit tu
5 4
amex
Gdje neće biti jača.. Psg financijski najstabilnija ekipa, dok ovi jedva kraj s krajem izvlače.. Da je situacija od prije par mjeseci siguran sam da bi Messi prešao u Psg..
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi