Francis Trincao i zvanično u engleskoj Premier ligi

Posuđen Wolvesima

Francis Trincao i zvanično u engleskoj Premier ligi

E. Škorić

Portugalac iz redova Barcelone nastavlja karijeru u Wolverhamptonu.

Wolverhampton je predstavio i zvanično Portugalca kao svoje drugo ovoljetno pojačanje. On dolazi na posudbu.

Vjeruje se da je dogovor među klubovima takav da engleski klub ima mogućnost otkupa njegovog ugovora na kraju sezone za 25 miliona funti.

Dvadesetjednogodišnji portugalski reprezentativac je prošle sezone odigrao 42 meča za Barcu i postigao je tri gola, no procjena Ronalda Koemana i stručnog štaba je da im ne treba u sezoni 2021/22.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prije njega, Wolverhampton je doveo kolumbijskog defranzivca Yersona Mosqueru. Francuski lijevi bek Rayan Ait-Nouri također bi se trebao pridružiti na stalnoj osnovi za oko 10 miliona funtim, nakon što je prošlu sezonu igrao na posudbi na Molineuxu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Momak je bolji za mene od onog tetoviranog Depay sranja..Ali ga zuti voli, kod Xavija, nikad nece igrati..
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi