16

Komentari (16)

Tz_Niko75
Ne prate svjetski Mediji? Ti onda samo citas nase medije ili? Ja pratim Njemacke, Italijanske i Engleske Medije i non stop pricaju o Palestincima i nepravdi. Ali, to je gradjanski sukob i ne smije se niko mijesat ili mora objaviti rat Izraelu ( 4. vojnoj sili na svijetu ). To sto pises je glupost, podrska treba na drugi nacin, a ne preko instagrama. To nije realan svijet. Imaju oni pare, nek posalju po 5% plate ako su Face a prica je Suplja... Los ti je clanak i vise lici na podcast sa Facebooka.
bavarac28
Ovo tebi lici na gradjanski sukob?Uozbilji se malo!!!
BogatiDijasporac
Izrael 4. vojna sila? :))) Momak, drži se lokalnog tračarenja.
edo111
Gradjanski rat????????o jarane gdje si pokupio ti informacije?
Malmi_Suomi
JE*ENA AGRESIJA NA PALESTINU!!! TO JE ISTINA PRAVA!!! Neće *****e niko dirati i onako cijeli svijet je " zabrinut " zbog svog dešavanja tamo. Uhhhhhhh
Malmi_Suomi
Tz_Niko75
Pa ako je Izrael priznata drzava a Palestina nije i u toj drzavi zive 2 nekonstutivna naroda onda to nije agresija od strane Sile vec sukob izmedju gradjana razlicitih konfesija. Jos oba naroda pripadaju Semitskom redu( po bibliji 4 nasljednika Adama i Eve ). Cisti gradjanski sukob mada skroz nepravedan jer jedni imaju jaku vojnu Silu sa sobom i Ameriku a drugi nikog sem par Prominenta koji ih preko instagrama podrzavaju. Cak im je i Saudija okrenula ledja. Ali, na svu srecu; istorija je pokazala da na kraju pravda pobijedi
Tz_Niko75
Pa ko je po tebi 4 sila? Srbija?
bavarac28
Ti si ****ni retard!! Ta teritorija zvana Izrael je bila palestinska zemlja,poslije im je oteta i nastala je cionisticka drzava. Saudijci su okrenuli ledja jer oni vole zidovske pare,boli njih ***** za pravdu i bracu... Tako da mozes prestati srati,i iznositi neistine samo zato sto hoces da opravdas stradanje muslimana,koje ti ocigledno mrzis.
Alsami
Bracika obrisi ti dupence sa tim medijima koje ti citas. Ovo tebi hradjanski rat??? Nemas ti pojma bracika
Tz_Niko75
Kretenu jedan, ja sam isto na strani Palestine. Musliman, Nihad mi je ime. Citaj Text, ja samo kazem cinjenice i nadam se da ce kadtad pobijedit pravda i Narod Palestine izbori pravo na svoju drzavu. A svijet je kriv sto je Jevrejima dao drzavu nakon 2. svjetskog rata a Palestince tisnuli u gradjane 2. reda. Napravda velika, i vjeruj da i drugi saosjecaju ali ne mogu nista uradit. Konju jedan Bavarski
Tz_Niko75
Pa sta je onda. Agresija na svoju drzavu. Sukob u granicama jedne zemlje je gradjanski sukob. Na zalost, jer da je Agresija sigurno bi Iran poslao vojsku na Izrael. Nemas ti pojma, samo citas par rijeci a i to ne kontas.
Tz_Niko75
Free Palestine !!!!
Jasminn
Da bi bilo da je u Bosni gradjanski rat, mora biti i u Palestini. Kako da u Bosni pa cak i Hrvatskoj bude gradjanski sukob a da prica da je Izrael agresor.
Jasminn
Da bi bilo da je u Bosni gradjanski rat, mora biti i u Palestini. Kako da u Bosni pa cak i Hrvatskoj bude gradjanski sukob a da prica da je Izrael agresor.
Jasminn
Zovi se ti kako hoces, i budi ko god hoces. Cinjenica je da knjige u zivotu nisi procitao i pitanje je jesi li cetvorogodisnju skolu zsvrsio. Pročitaj koju knjigu pa govori o cinjenicams. To sto gledad youtube ili Facebook klipove ne pravi od tebe stručnjaka. Zivodi kao narod jedni od najbogatijih i ludi sa najvećim utjecajem u svijetu. Kontrolisu skoro sve sto je bitno u Americi pa s tim i u svijetu. To su mediji, filmska industrija i slično. Jedva nadjes na youtube video kako Izraelci nesto rade, ali nadjes 100 videa kako Hamas ispaljuje rakete. Eto googlaj kad je nastala drzava Izrael i kako. Nadam se da ti post nije predugačak za citanje. Mozda sam ti Facebook video Clio trebao napraviti
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.