Pjanić: Grupa nije jednostavna, ali cilj je Evropsko prvenstvo
Sjajni veznjak već godinama igra u Italiji i sigurno da veoma dobro poznaje momke protiv kojih će igrati

Veznjak Juventusa nakon žrijeba

Pjanić: Grupa nije jednostavna, ali cilj je Evropsko prvenstvo

Midhat Šljivak

Miralem Pjanić će uz Edina Džeku biti glavna uzdanica reprezentacije BiH u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Zmajevi nisu imali previše sreće na žrijebu pa će snage odmjeriti sa Italijom i Grčkom, dok su tu još Finska, Armenija i Lihtenštajn.

Veznjak Juventusa Miralem Pjanić ističe da će cilj biti direktan plasman na EP.

"Grupa nije jednostavna, ali cilj će nam biti da se plasiramo direktno na Evropsko prvenstvo", poručio je Miralem Pjanić.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Očekivanja od reprezentacije BiH su svakako velika i ovo je jedinstvena šansa da se naša selekcije plasira na prvenstvo Evrope.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti