Pjanić: Higuainu nisam potreban, može sve sam
Foto: EPA

Govorio za italijanske medije

Pjanić: Higuainu nisam potreban, može sve sam

Miralem Pjanić govorio je za italijanske medije nakon što je za vikend odigrao sjajan meč za Juventus.

Bh. reprezentativac je u duelu protiv Atalante (3:1) upisao dvije asistencije i iz utakmice u utakmicu pokazuje da će biti pojačanje za torinski klub, a riječi hvale na njegove igre imaju i ugledni italijanski mediji. 

"Volio bih postati lider u Juventusu. Želim da preuzmem odgovornost i zbog toga sam ovdje. Sve bolje se uklapam, dajem svoj maksimum i znam kako treba igrati na mjestu gdje se od vas očekuje odgovornost", kazao je Pjanić i potom dodao:

"U Juventusu na svakoj poziciji su sjajni igrači koji mi pomažu da postanem bolji, a i ostalim igračima da dodatno napreduju", istakao je. 

Tokom razgovora Pjanić se osvrnuo i na Higuaina.

"Higuainu nisam puno potreban. On je igrač koji može sve napraviti sam na terenu, bez pomoći. Mi smo vrlo sretni što igramo s njim", riječi su Pjanića.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi