Pjanić i Ronaldo žestoko na sudiju, Portugalac izvukao deblji kraj

Prekinuo akciju Juventusa

Pjanić i Ronaldo žestoko na sudiju, Portugalac izvukao deblji kraj

M. Šljivak

Juventus nakon prvih 45 minuta gubi protiv Atalante u Torinu sa 0:1.

Jedini gol na meču djelo je za sada Josipa Iličića iz 33. minute, a zanimljiva scena desila se nakon što je sudija Gianluca Rocchi označio kraj prvog dijela.

On se na taj potez odlučio nakon u trenucima kada je Juventus bio u napadu. Prekinuo je akciju Bianconera, iako su ovi imali šansu da šutiraju prema golu, a zatim su uslijedili žestoki protesti.

Prvo je žestoko reagovao reprezentativac BiH Miralem Pjanić. Imao je bh. veznjak šta da kaže Rocchiju, ali je nakon prvog upozorenja da će dobiti karton otišao u svlačionicu.

Međutim, Cristiano Ronaldo nije odustajao u protestima. Žestoki prigovori su ga na kraju koštali žutog kartona, ali ni nakon njih Portugalac nije šutio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovako je to izgledalo:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi