16

Komentari (16)

Rus
Mogu li ja u repku? Ne igram u premier ligi
AmaRam4
Ovo Pjanic misli na Kolasinaca "il se zeli il ne zeli igrati za BiH'', jer je otisao na svadbu Özil-a umjesto da podrzi repku
roki-rokic
Treba pitati Robija? Zasto konstantno gura Civica.Robi je napravio povredu a Kolasinac jedva docekao.
kostro
Svaka cast Pjanic.Nekima se treba zahvaliti
Benjamingst
Ova izjava dovoljno govori da ce ekipa biti 100% fokusirana da ode na EP 2020...
hangouts123
Svaka cast za igru vcrs.Poslije Finske svak bi potpisao cak i poraz od 2:1.Odigrali su fantasticno,Italijani spremniji od nekih nasih,sto je logicno i zbog klubova u kojima igraju.Drago mi je sto sam se uvijerio kakav je igrac Gojak.Hvala Bogu imamo novu igracinu.Civic generalno los,ali se trudi.Civicu bori se i grijesi,a Kolasinac nek jede tortu na svadbi.Ne bi ga vise nikada pozvao,a i kada igra ne trosi se.Tipicna seljacina,sjecam se Belgije kad nam je njegov igrac Carasco dao golove on hodao po terenu.KOLASINAC JE SAMO ODIGRAO SRCEM ZA BiH NA SP2014,A SVE TO ZBOG TOGA DA BI SE PRODAO.KOLASINAC ODLAZI!!!
Syr
kolasinac na sp odigrao dobro? prvi postigao autogol(nesretno) i u nastavku nista pokazao..drugu nije ni igrao jer nije psihicki bio spreman(bar je to bilo obj sto je ostao na klupi) i treca nes protiv irana igrao..e ako je to fantasticno..onda..
Mica
sadle kasino morase sve debit do kraja bice tesko u armeniji.
Benjamingst
Uz ovako zalaganje pada I Armenija...
halima
Pjanke objasnio !
ljiljan
Miraleme LEGENDO, valja se izdic iznad silnih onih kritika koje je momak dozivio u eri Bazdarevica da se ne trudi i opet igrat srcem. Jedini razlog sto je bio los je sto je bio previse defanzivan, a sad kad ima slobodu da radi sta hoce pokazuje svoj kvalitet. Uz to je i bio gospodin i sutio sve vrijeme al sad pokazuje da je patriota i igracina
Syr
bola kad pjanic ispuca loptu na tribine korisnije je i elegantnije od 90 posto besicevih poteza..mozemo mi pricati sta hocemo..al pjanicevo znanje, umijece i sama pojava na terenu vrijedi dvojice.
zire10
Bravo mire jer nekome je bitnija svadba od repke
Ajax11
Ispade da mozda Kolašinac nije zelio da igra...
zire10
Pa nije jer se poklapala utakmica sa svadbom ozila
Panjevi7
Tipično Bošnjo,duša mu tražiti dlaku u jajetu,jebla vam svadba mamu u p!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.