Pjanić: Ili se želi ili ne želi igrati za reprezentaciju, želim da tako bude do sljedeće utakmice

Veznjak nakon poraza od Italije

Pjanić: Ili se želi ili ne želi igrati za reprezentaciju, želim da tako bude do sljedeće utakmice

A. Čaušević

Koliko je Miralem Pjanić bitan za reprezentaciju Bosne i Hercegovine se najbolje vidjelo u duelima protiv Finske i Italije.

Da su Zmajevi potpuno drugačija ekipa sa Pjanićem na terenu pokazalo se i u duelima s Italijom koja je uz dosta sreće slavila sa 2:1.

"Puno smo bolje igrali nego protiv Finske, ono se više nikad ne smije desiti, nije se smijelo onako igrati, znalo se koliko je bitna ta utakmica...", rekao je Pjanić poslije utakmice na Allianz stadiumu.

Veznjak Juventusa je rekao da ostaje žal što u Torinu nije osvojen makar bod.

"Otkako je Prosinečki selektr odigrali smo dosta dobrih utakmica, nažalost iz Italije idemo bez bodova, to je jedino loše, iz ove ove utakmice trebamo uzeti ono najbolje..."

Osvrnuo se na nastavak kvalifikacija te poručio da su svi igrači veoma bitni za reprezentaciju i da trebaju igrati za nacionalni tim naše zemlje.

"Kvalifikacije će se poslije svega zakomplikovati, ali idemo dalje, nadam se da će na sljedećem okupljanju svi biti na raspolaganju, da nema igrača koji će faliti. Ili se želi ili ne želi da igra za reprezentaciju, svi su bitni, želim da tako bude do sljedeće utakmice, ako želimo da odvedemo Bosnu na jedno veliko takmičenje sigurno će nam trebati svako", poručio je Pjanić.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Top Komentari

zire10
Bravo mire jer nekome je bitnija svadba od repke
11 0
ljiljan
Miraleme LEGENDO, valja se izdic iznad silnih onih kritika koje je momak dozivio u eri Bazdarevica da se ne trudi i opet igrat srcem. Jedini razlog sto je bio los je sto je bio previse defanzivan, a sad kad ima slobodu da radi sta hoce pokazuje svoj kvalitet. Uz to je i bio gospodin i sutio sve vrijeme al sad pokazuje da je patriota i igracina
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi