Koeman kritikovao Pjanića, a objava bh. reprezentativca na Instagramu napravila pravi haos

Mnogi smatraju da je to odgovor treneru

Koeman kritikovao Pjanića, a objava bh. reprezentativca na Instagramu napravila pravi haos

E. Čaušević

Miralem Pjanić je ljetos stigao u Barcelonu kao veliko pojačanje iz Juventusa.

Međutim, bh. reprezentativac se nije naigrao za Barcu u dosadašnjem dijelu sezone jer Ronald Koeman ne računa previše na njega. Koeman je i danas pričao o situaciji u kojoj se nalazi Pjanić, te mu je još jednom poslao jasnu poruku.

"Znam da je Miralem Pjanić igrao vrlo malo u posljednje vrijeme. On mora još dosta raditi kako bi napravio neku promjenu", rekao je Koeman danas za bh. reprezentativca.

Nakon toga nekoliko sati kasnije Pjanić je objavio zanimljiv story na Instagramu koji je izazvao dosta pažnje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On je objavio samo smajli, a mnogi vjeruju da je to njegov komentar na ono što je danas Koeman izjavio. Ubrzo nakon toga Pjanić je to izbrisao, ali već je bilo kasno jer se fotografija proširila među navijačima katalonskog kluba.

Image

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ISTINA
Koeman truba uskoro otkaz.
24 2
AsmirM
Treba guzice dat nije ti to Seria A da se setas do titule .
5 21

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti