Nisu tako zlatni: Messi i Suarez nakon meča u Vigu izvrijeđali trenera pred cijelom ekipom

Nije to zaslužio

Nisu tako zlatni: Messi i Suarez nakon meča u Vigu izvrijeđali trenera pred cijelom ekipom

E. Čaušević

Quique Setien je na kraju prošle sezone dobio otkaz na klupi Barcelone nakon blamaže u Ligi prvaka.

Setien je na klupi katalonskog kluba bio pola godine nakon što je došao umjesto Ernesta Valverdea, ali se nije baš proslavio.

Dobio je otkaz nakon poraza od Bayerna (8:2) u Ligi prvaka, a za novog trenera izabran je Ronald Koeman. No, Setien je još uvijek u sporu s klubom koji mu nije isplatio obeštećenje zbog otkaza.

Setien je najavio da će preko suda tražiti svoj novac od Barcelone koja ga je poprilično ružno otjerala. No, za Setiena su problemi krenuli i ranije jer nije tajna da nije bio u dobrim odnosima s Leom Messijem i Luisom Suarezom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Španski mediji objavili su danas da su Messi i Suarez nakon jedne utakmice protiv Celte Vigo ostavili bez teksta Setiena zbog uvreda na njegov račun.

Navodno, oni su tada nakon utakmice poručili Setienu da je on najgori trener kojeg su ikad vidjeli i to su rekli pred cijelom ekipom. Bilo je jasno da je Setien tada izgubio konce u ekipi, a blamaža protiv Bayerna sada i ne izgleda da se desila tako slučajno.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Miskolizac
Dva dubreta..kus dalje
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti