Pjanić: Kad sam izašao iz igre, počeo sam gledati navijače, a ne utakmicu

Bh. reprezentativac debitovao za Bešiktaš

Pjanić: Kad sam izašao iz igre, počeo sam gledati navijače, a ne utakmicu

E. Škorić

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić sinoć je debitovao za Bešiktaš.

Pjanić, koji je u Bešiktaš stigao na posudbu iz Barcelone, imao je sjajan debi. Bio je asistent kod prvog gola, odigrao dobar meč, a njegov tim slavio sigurnu pobjedu nad Malatyasporom.

"Vrlo sam sretan, vrlo uzbuđen. Osjećam se jako dobro zbog podrške koju su mi dali moji saigrači i naš trener. Nevjerojatno je biti u Turskoj, biti u Istanbulu i biti s ovim nevjerojatnim navijačima. Ove sezone bit ćemo vrlo uspješni", rekao je Pjanić, pa je dodao:

"Ovo nije bila laka utakmica. Nismo očekivali da će biti lako, ali olakšali smo. Odredili smo tempo. Malo smo se odmorili. Liga prvaka je druga razina, ali mogu reći da Bešiktaš ima sve što je potrebno da se igraju takve utakmice. Naš tim spreman je za borbu u Ligi prvaka".

Pjanić je posebno bio impresioniran navijačima velikana iz Istanbula.

“Kad sam izašao s terena, nakon nekog vremena počeo sam gledati navijače, a ne utakmicu. Pokazuju mi veliku ljubav i tu ljubav im želim vratiti", poručio je Pjanić.

Bešiktaš svoj prvi meč u Ligi prvaka igra u srijedu protiv Borussije Dortmund na svom stadionu. Utakmica se igra od 18:45 sati.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Bh. veznjak je na terenu proveo ukupno 70 minuta, a kada je izlazio iz igre dobio je velike ovacije navijača Bešiktaša što najbolje oslikava kakvu utakmicu je Pjanić odigrao.

[streamable]https://streamable.com/ssx535[/streamable]

Top Komentari

Malmi_Suomi
Bravo Pjaniću, bravo BH pijanista. Živ, zdrav bio i što više uspjeha imao jer i nas koji te gotivimo i podržavamo, činiš nas sretnim . Gdje si god igrao , pratio sam te dječače pa tako će biti i ovaj put u Beşiktaş-u. Sretno .
14 4
PRESEDAN
Pjana,ne seri
1 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi