Zašto Pjanić ima slabu minutažu? Koeman je objasnio svoje razloge

Pozvan je za Getafe

Zašto Pjanić ima slabu minutažu? Koeman je objasnio svoje razloge

A. Čaušević

Miralem Pjanić je meč protiv Poljske napustio zbog povrede, ali se našao u konkurenciji za utakmicu protiv Getafea. 

Pjanić na startu sezone ima nešto slabiju minutažu, do sada je na terenu ud resu Barcelone na proveo svega 27 minuta.

Ronald Koeman, objasno je glavni razlog zašto standarnih bh. reprezentativac ne igra tako često.

"Pjanić nam se priključio sa zakašnjenjem zbog koronavirusa. Trebao je raditi da se fizički oporavi i mislim da je za njega bilo vrlo korisno što je igrao za reprezentaciju", rekao je nizozemski stručnjak.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Pričao sam s ljekarima i rekli su mi da može trenirati bez problema. Trebao bi dobiti koji minut u narednoj utakmici. Gledajući raspored sigurno će imati svoju priliku", dodao je Koeman.

Pjanić je Barcelonu stigao ljetos iz Juventusa za 60 miliona eura. Na Nou Campu bi se trebao zadržati najkraće do 2024. godine.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Matic
Pjana je bolji od Mesija ali je problem sto nije brazilac nego Bosanac.
2 5
Maestro
Problem je što na njegovoj poziciji igra Buskec kojeg ni jedan trener nema muda zamijenit zbog toga što je on produkt njihove škole a igra i De Yong ljubimac Komana a igra mu tako dosadna i bezidejna niti jedne lopte ne šalje naprijed za njega je Artur koga su prodali Juvetu izmislio fudbal. To su razlozi zašto je PJANIĆ napravio grešku nažalost i prešao u ovaj klub
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi