5

Komentari (5)

Mele
Pjanic je trebao igrati ofanzivnije umjesto Vidala, ali se vratio Coutinjo, sa ovom formacijom nece daleko dogurati sigurno. Mada Pjanke moze da igra skoro sve u veznom redu, cak i sa lessijem ofanzivno.
DamirT
Znaci opet krece s klupe,cim je ovaj rekao trebao bi dobiti KOJI minut...
Maestro
Problem je što na njegovoj poziciji igra Buskec kojeg ni jedan trener nema muda zamijenit zbog toga što je on produkt njihove škole a igra i De Yong ljubimac Komana a igra mu tako dosadna i bezidejna niti jedne lopte ne šalje naprijed za njega je Artur koga su prodali Juvetu izmislio fudbal. To su razlozi zašto je PJANIĆ napravio grešku nažalost i prešao u ovaj klub
Matic
Pjana je bolji od Mesija ali je problem sto nije brazilac nego Bosanac.
PeppermintSA
Jesi to sam smislio ili ti neko pomogao?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.