Koeman o novom porazu Barcelone: "Ovaj rezultat nije fer"
Foto - EPA

Govorio je i o odlasku

Koeman o novom porazu Barcelone: "Ovaj rezultat nije fer"

M. Šljivak

Barcelona je večeras poražena na gostovanju kod Rayo Vallecana rezultatom 1:0.

Nakon 20 godina Rayo je srušio katalonskog velikana, a presudio je gol Radamela Falcaa u 30. minuti susreta.

Trener Barce Ronalda Koeman govorio je nakon utakmice i istakao je kako je njegovom timu samo pogodak falio da bi utakmicu označio kao dobru.

"Osim primljenog gola odigrali smo jako pristojnu utakmicu. Kontrolisali smo protivnika, stvorili mnogo prilika, ali nismo mogli zabiti gol", rekao je Koeman i dodao je:

"Imamo igrače koji znaju postići gol. Aguero je uvijek bio strijelac, Memphis zabija 15-20 golova već godinama. Kada vidim sve šanse, ovaj rezultat nije fer".

"Možda drugi timovi imaju fizički jače ekipe, ali smo pokazali da se možemo nositi sa njimam Priča o lošoj sreći i povrede su samo izgovori. Znamo odigrati utakmice na dobrom nivou, ali to ne prate rezultati".

Ponovo se govori o njegovom otkazu, a Koeman je o tome je li mu posao ugrožen kratko rekao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ne znam".

Barcelona je vezala dva poraza zaredom i trenutno je na devetom mjestu tabele sa 15 osvojenih bodova.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ubnt
Tucicete se vi sa valencijom za 4 . mjesto kao nekada . Bili ste prosjek , u prosjek se i vracate .
5 4
nameno000
Gdje su ti veznjaci Barce,za svakog si rekao da je bolji od Pjanica.Svi su govorili da je otisao u slabiji tim Pjanke medjutim Barca je trenutno nivo Besiktasa realnoo
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi