Pjanić: Morali smo ranije završiti posao

Bh. reprezentativac nakon meča

Pjanić: Morali smo ranije završiti posao

Edmir Škorić

 Bh. reprezentativac Miralem Pjanić bio je sretan zbog pobjede nad Milanom u četvrtfinalu Kupa Italije.

Juventus je s 2:1 pobijedio Milan, a Pjanić je u 21. minuti iz slobodnjaka postigao sjajan pogodak za Staru damu.

"Trebali smo ranije završiti posao, ali nismo uspjeli, no svejedno smo se plasirali dalje i zasluženo smo slavili. Bili smo ove večeri bolji od Milana", rekao je Pjanić az Rai Sport, pa je dodao:

"Da smo došli do 3:0, utakmica bi bila gotova, ali smo propuštali naše šanse. Mislim da smo mogli sebi olakšati posao. Milan je zaista kvalitetan, no naša pobjeda je više nego zaslužena".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juve će u polufinalu Kupa igrati protiv Napolija, a ti mečevi igraju se 1. marta i 5. aprila.

"Napoli igra dobar nogomet, tako da će nam biti jako teško, ali i njima će biti jako teško u tim mečevima. Mi želimo osvojiti trofej", zaključio je Pjanić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi