Pjanić: Moramo se plasirati u Ligu prvaka

Bh. reprezentativac pružio sjajnu partiju

Pjanić: Moramo se plasirati u Ligu prvaka

A. Beganović

U okviru 33. kola Serije A, do zlata vrijedne pobjede u borbi za Ligu prvaka stigla je Roma na gostovanju kod Sassuoloa.

Slavila je Roma sa 3:0, a fenomenalnu partiju koju je krunisao sa pogotkom i dvije asistencije, pružio je naš reprezentativac Miralem Pjanić.

"Moramo se kvalifikovati u Ligu prvaka. Za ovaj tim ne postoji druga opcija", izjavio je Pjanić.

"Nastup protiv Sassuoloa je bio savšen odgovor nakon poraza od Intera, Od vitalnog značaja su za nas bila tri boda. Bili smo dobri, stvorili smo mnogo prilika i sada moramo savladai Genovu u Rimu kako bismo potvrdili ova tri boda", dodao je Pjanić.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, pet kola prije kraja prvenstva Roma se nalazi na 3. mjestu tabbele sa 61 bodom, dok Lazio drži 2. mjesto koje direktno vodi u Ligu prvaka sa 62 boda.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.