Pjanić na terenu već protiv Atalante?
EPA

Lakša povreda je bila u pitanju

Pjanić na terenu već protiv Atalante?

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić bit će najvjerovatnije u konkurenciji za predstojeći duel s Atalantom, javljaju italijanski mediji.

U kvalifikacijskoj utakmici protiv Italije je Pjanić izašao iz igre s bolnom grimasom na licu, no pregledi kojima je podvrgnut kasnije u Torinu pokazali su da, srećom, povreda nije ozbiljnije prirode.

Tako je Pjanić već jučer bio u mogućnosti da trenira s Juventusom, doduše lakšim intenzitetom, a mediji u Italiji pišu da bi do subotnje utakmice trebao biti maksimalno spreman i na raspolaganju treneru Mauriziju Sarriju.

Kada su u pitanju ostali igrači, Blaise Matuidi se u potpunosti oporavio, dok će Alex Sandro najvjerovatnije biti odsutan sve do duela s Atletico Madridom u Ligi šampiona koji se igra 26. novembra u Torinu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Računajući klupske i reprezentativne utakmice Pjanić je u dosadašnjem dijelu sezone skupio već 20 nastupa. Za Juventus je odigrao sve mečeve osim susreta s Genoom, i to zbog mjera opreza, jer je prethodno kolo protiv Leccea zamijenjen u 67. minuti također zbog problema s aduktorom.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BJB1
A zar je bilo nekih koji su sumnjali da ce igrati za juve,nije mu to reprezentacija.nema za****vanja,foliranja tamo.u klubovima se puze i jede trava kad ti kazu!!!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi