Veznjak Juventusa nakon teškog poraza

Pjanić nakon Kipra: Blamirali smo se, drugih riječi nema

Midhat Šljivak

Veznjak Juventusa Miralem Pjanić veoma je razočaran igrom protiv selekcije Kipra u utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Bh. tim je nekako uspio da ispusti dva gola prednosti i da izgubi s 3:2, pa smo tako vjerovatno ostali bez nastupa u baražu.

Pjanić ne može da vjeruje šta se desilo na terenu u drugom poluvremenu, kada je naš tim potpuno pao i primio tri gola.

"Blamirali smo se u drugom poluvremenu, nema se šta više reći. Šta god da se kaže, bio bi izgovor. Ne znam šta se desilo u drugom poluvremenu, imali smo 2:0. Znali smo da je ovdje teško igrati, imali smo ranija iskustva. Izgubili smo dobru mogućnost da osvojimo drugo mjesto. Razočarani smo nakon ovog večeras, biće teško doći do baraža", rekao je Miralem Pjanić.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Vezni igrač tima iz Torina neće biti na raspolaganju selektoru Mehmedu Baždareviću za meč protiv Gibraltara jer je na Kipru dobio suspendujući žuti karton.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi