Pjanić nakon transfera: Sretan sam zbog roditelja, zbog cijele BiH...

Bh. fudbaler jedva čeka da istrči na Camp Nou

Pjanić nakon transfera: Sretan sam zbog roditelja, zbog cijele BiH...

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić jučer je i zvanično postao novi igrač Barcelone.

Nije ovaj transfer došao baš iz vedra neba jer se o tome već pisalo mjesecima unazad, a zbog Barcelone je odbio i finansijske izdašnije ponude od Chelseaja i Paris Saint-Germaina.

U Barceloni su uvjereni da su napravili dobar potez njegovim dovođenjem i da će biti taj koji će držati igru, kao što je bio slučaj u Juventusu, a na ovom sjajnom transferu čestitali su mu i iz N/FSBiH.

Za stranicu krovne kuće bh. fudbala izjavio je kako s nestrpljenjem iščekuje da istrči na Camp Nou.

Potražite više informacija na temu La Liga:

„Za mene se ostvario san. Sretan sam i ponosan, ne samo zbog sebe, nego i zbog svojih roditelja ali i cijele Bosne i Hercegovine. Nikad ne zaboravljam odakle sam krenuo. Barcelona je jedan od najvećih klubova na svijetu a biti dio ovog kluba je i najveća stepenica u fudbalu za svakog igrača. Uspjeh ne dolazi sam od sebe, već samo uz veliki rad, trud i vjeru da se u životu sve može postići. A, ovo je i dokaz. Sada mi ostaje da odradim posao sa Juventusom, skoncentrisan sam na to a onda, jedva čekam da izađem na Camp Nou“, rekao je Pjanić.

Pjanić je sa Barcelonom potpisao četverogodišnji ugovor u koji je inače ugrađena i otkupna klauzula u visini od čak 400 miliona eura.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MirzaBarucic
Ziv ti nama bio i zdrav, jos puno godina, zajedno sa svojim roditeljima, suprugom i sinom Edinom :))) Sve si u zivotu stekao svojim trudom, znanjem, naporom, istrajnoscu. Igrao si zajedno sa igracima koji su vrh fudbala (Lyon - Juninho, Roma - Totti, Dzeko, De Rossi, Juventus - Buffon, Chiellini, Bonucci, Ronaldo, Higuain, Dybala), sada imas priliku zavrsiti karijeru s najvecim svih vremena (moje licno misljenje): Messi ... Samo da nam te zdravlje posluzi. Ti si nas ponos, posebno nas iz Podrinja :)))
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi