Arthur izjavom oduševio igrače i navijače Barcelone

S njima je 100% do kraja sezone

Arthur izjavom oduševio igrače i navijače Barcelone

E. Čaušević

Arthur Melo jučer je zvanično potpisao ugovor s Juventusom kao dio transfera Miralema Pjanića u Barcelonu.

Barca i Juve su nakon dva mjeseca pregovora uspjeli konačno da dogovore razmjenu igrača, a ključni faktor bio je upravo Arthur. Brazilac je odbijao odlazak u Staru damu, ali se na kraju predomislio i potpisao je ugovor s Juventusom.

Arhur se nakon toga oglasio na društvenim mrežama i zahvalio se svom novom klubu što su pokazali takav interes za njega. Također, potvrdio je da će se novom timu priključiti tek na kraju sezone.

"Hvala Juventus jer ste pokazali veliki interes za mene. Znam da idem u veliki klub i da nas čekaju izazovi koje ćemo zajedno savladati. Sada sam fokusiran na sadašnjost jer imam još ciljeva koje moram ostvariti s Barcelonom do kraja sezone", poručio je Arthur, te dodao.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Do kraja ću dati maksimum za Barcelonu kako bih bio tu za svoje saigrače i navijače. Već danas igramo protiv Atletico Madrida i idemo na pobjedu. Tek na kraju sezone mislima ću biti 100% uz Juventus".

Arthurova izjava je potvrda da će i Miralem Pjanić ostati u Juventusu do kraja sezone, te da će se Barceloni priključiti tek u avgustu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi