Pjanić: Ne odustajemo, a večerašnja utakmica je jako važna

Roma želi pobjedu protiv Frosinonea

Pjanić: Ne odustajemo, a večerašnja utakmica je jako važna

Edmir Škorić

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić ističe kako je plasman u Ligu prvaka glavni cilj za Romu.

Roma je u krizi i zato je važna utakmica za Rimljane u subotu navečer protiv Frosinonea.

"To je jako važan trenutak za našu momčad. Nakon promjene trenera, naporno smo radili i predano kako bismo stigli do rezultata. Tim se još prilagođava i nadam se da ćemo plodove našeg rada vidjeti u subotu navečer", kazao je Pjanić za Roma TV.

"Prvenstvo je dugo, još je puno bodova u igri. Naš cilj je da se kvalifikujemo u Ligu prvaka, a borit ćemo se do kraja, da završimo na što boljoj poziciji. Nećemo odustati", dodao je naš veznjak.

"Želimo u subotu tri boda, pokušat ćemo da dominiramo u ovoj utakmici od početka do kraja kako bismo započeli pobjednički niz", smatra bivši igrač Lyona.

Potražite više informacija na temu Serie A:

On je kazao kako su svi igrači sretni s novim trenerom Lucianom Spallettijem. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije