Pjanić nije Juventusovo jedino pojačanje ovog ljeta?

Lukaku na meti Stare dame

Pjanić nije Juventusovo jedino pojačanje ovog ljeta?

Endin Čaušević

Čelnici aktuelnog prvaka Italije, Juventusa, ovog ljeta imaju namjeru dovesti nekoliko pojačanja kako bi napokon napravili iskorak u Ligi prvaka.

Prvo pojačanje Juventusa ovog ljeta trebao bi biti bh. reprezentativac Miralem Pjanić kojeg još ljekarski pregledi dijele od potpisa za Staru damu. Juventus želi stvoriti tim koji bi napokon mogao donijeti titulu prvaka Evrope u Torino.

Pjanić ne bi trebao biti jedino pojačanje italijanske ekipe s obzirom da su čelnici Juventusa kontaktirali napadača Evertona, Romelua Lukakua. Poznato je da je Belgijanac prije nekoliko godina bio na korak od Juventusa, ali je na nagovor agenta odlučio ostati u Engleskoj.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Lukaku je ove sezone odigrao 45 utakmica u svim takmičenjima i postigao je 25 golova. Ukoliko odluči da prihvati ponudu Juventusa, italijanski klub će za usluge ovog igrača morati platiti oko 40 miliona eura.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi