Trezeguet: Pogba je potreban fudbalu u Italiji

Vjeruje da će ostati u klubu

Trezeguet: Pogba je potreban fudbalu u Italiji

David Trezeguet vjeruje da će njegov bivši klub uspjeti zadržati Paula Pogbu u svojim redovima. 

Prije nekoliko dana inostrani mediji su prenijeli informaciju da će Francuz napustiti Torino i pojačati Real Madrid, a povodom toga izjavu za španske medije dao je David Trezeguet koji je u prošlosti 10 godina nastupao za Juventus. 

"Nadam se da će Pogba ostati u Juventusu. Znam da klub mnogo vjeruje u njega, a također Pogba je potreban italijanskom fudbalu. Takvi igrači mnogo doprinose kvalitetu ligu, prvenstvo postaje atraktivnije i za druge igrače", kazao je Trezeguet za ugledni AS.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pogba je u redove Juventusa stigao 2012. godine iz Manchester Uniteda. Za Staru damu je do sada upisao 178 nastupa i pritom postigao 32 pogotka.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi