5

Komentari (5)

Mirsad
Fali ti 'inšallah' Miraleme. Ako se budete opet vukli k'o tarači po terenu, Armenija će se popeti na 3. mjesto i tako popraviti i stanje i raspoloženje nakon poraza od Italije. Da sam vam ja selektor, ili biste igrsli, ili bih ja na teren poslao 11 igrača 'anonimusa' pk imenu, ali kpji će ostaviti srce na terenu boreći se za svoju zemlju kako trebs, pa makar bili iza Lihtenštajna. Šta vrijedi 3. ilu 4. mjesto? Poniženje i sramota.
Novibroj
Armenci su ostavili muda na terenu protiv italije jos crveni zardise sve ide u nasu korist ako budemo srcem igrali
Benjamingst
Bunker i na neke kontre isli Armenci. Nisu centra presli u drugom kako treba...Italia igrala koliko je njima bilo potrebno.
Mostar
Nadamo se pjanke budete li se zajebavali ko manekeni. Neginu vam batine
F_C_Bracelona_
Samo što izađe 4 gola padoše.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.