Pjanić obradovao Allegrija pred meč s Lyonom

Bh. fudbaler spreman za utakmicu

Pjanić obradovao Allegrija pred meč s Lyonom

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa sutra igraju protiv Lyona u okviru trećeg kola grupne faze Lige prvaka.

Stara dama je u subotu na domaćem terenu savladala Udinese uz dosta muke sa 2:1, a pred meč Allegri je imao dosta problema sa povrijeđenim igračima. Na ovoj utakmici trener Juventusa nije mogao računati, između ostalih, na Miralema Pjanića koji je imao problema sa bolovima u stomaku.

Nakon utakmice Allegri je izjavio da je Pjanić od bolova jedva izašao iz autobusa, te da jednostavno nije bilo šanse da igra protiv Udinesea. Ipak, odlične vijesti za trenera Juventusa su da će bh. reprezentativac nastupiti sutra protiv Lyona u kojem je igrao nekada.

Pjanić je danas odradio trening sa ostatkom ekipe bez ikakvih problema, te će se najvjerovatnije sutra naći na terenu od prve minute. S obzirom na probleme s povrijeđenim igračima ovo su zaista dobre vijesti za Allegrija.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi