Pjanić od prve minute u Bologni

Važna utakmica za Staru damu

Pjanić od prve minute u Bologni

Edmir Škorić

Još jedna važna utakmica je pred nogometašima Juventusa, koji večeras gostuju Bologni.

Juventus želi da nastavi sezonu s pobjedom i morat će se dobro namučiti jer gostuje nezgodnoj Mihinoj Bologni.

Maurizio Sarri nije pretjerano eksperimentisao, a zanimljivo da je od prve minute uvrstio Miralema Pjanića, koji je prema zadnjim informacijama na pragu transfera u Barcelonu.

Juventus je na 63 boda i ima samo  bod više od drugoplasiranog Lazija, pa neće imati pravo na kiks. Bologna je 10. s 34 boda i u slučaju pobjede mogla bi se uključiti čak i u borbu za Evropu.

Sastavi:

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bologna (4-5-1): Skorupski, Dijks, Denswil, Danilo, Tomiyasu, Medel, Soriano, Svanberg, Sansone, Orsolini - Barrow.

Juventus (4-3-3): Szczesny; Cuadrado, De Ligt, Bonucci, De Sciglio; Bentancur, Pjanić, Rabiot; Bernardeschi, Dybala, Ronaldo

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti