Pjanić oduševio navijače Juventusa i Barcelone jer je pokazao koliki je profesionalac

Do kraja vjeran Staroj dami

Pjanić oduševio navijače Juventusa i Barcelone jer je pokazao koliki je profesionalac

E. Čaušević

Miralem Pjanić je jučer boravio u Luksemburgu gdje je napravio zabavu povodom svog transfera u Barcelonu.

Prije nekoliko dana je saopšteno da Pjanić na kraju sezone napušta Juventus, te da će karijeru nastaviti u Barceloni s kojom je potpisao ugovor do ljeta 2024. godine.

Pjanić je dobio nekoliko dana odmora od Juventusa, a sutra bi se trebao priključiti ekipi na treningu jer Juve već u subotu očekuje utakmica protiv Torina.

Bh. veznjak je odmor iskoristio i da malo zaigra tenisa, a ono što je mnogima skrenulo pažnju jeste da je profesionalac do kraja, te da i tenis igra u dresu Juventusa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pjanić se još uvijek nije fotografisao u dresu Barcelone, te će to uraditi tek onda kada i zvanično napusti Juve. Ovim potezom Pjanić je pokazao da je zaista veliki profesionalac.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ivica_Osim8
svaka cast legendo, ziv i zdrav bio, pokazi kakav je bosanski babuka mangup
4 2
Liquidsoul
Usrecio se Pjanic , kao i Juve , dosla mu je Barselona kao kec na desetku , opet ce imati igrace u veznom red koji ce mu cuvati leđa , a Barseloni cini se treba jos jedan promasaj u nizu , Dembele, Coutinho , Semedo ...
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi