Pjanić otputovao u London na pregovore?

Italijanski mediji tvrde da bh. igrač ide u Chelsea

Pjanić otputovao u London na pregovore?

Endin Čaušević

Italijanski stručnjak Antonio Conte danas je i zvanično predstavljen kao novi trener londonskog Chelseaja.

U proteklih nekoliko sedmica dosta se špekulisalo o tome da Chelsea u svoje redove želi dovesti reprezentativca BiH Miralema Pjanića koji je velika želja novog trenera londonske ekipe.

Prema pisanju italijanskih medija naš reprezentativac danas je otputovao za London gdje bi se trebao sastati sa čelnicima Chelseaja. Navodno, Pjanić bi sa Plavcima trebao potpisati ugovor na tri sezone.

Pjanić je ove sezone vjerovatno i najbolji igrač Rome, a Conte je za njega izjavio da je jedan od najboljih veznih igrača u ovom trenutku u Italiji. Kako pišu mediji u Italiji Roma bi za bh. fudbalera mogla zaraditi oko 40 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Treba dodati da su ovo još uvijek špekulacije, te da još uvijek nije došla zvanična informacija da se Pjanić nalazi u Londonu. Ipak, italijanski mediji su uvjereni da ćemo bh. reprezentativca od naredne sezone gledati u dresu ekipe sa Stamford Bridgea.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije