Pjanić: Ove sezone želimo Scudetto za Tottija i navijače

Govorio i o Edinu Džeki

Pjanić: Ove sezone želimo Scudetto za Tottija i navijače

Miralem Pjanić je za Fox Sports izjavio da je njegov cilj osvojiti Scudetto u narednoj sezoni.

"Juventus je prošle sezone osvojio titulu zato što je bio najspremniji za to. Najbolje su se nosili sa pritiskom, i to im je u konačnici donijelo trofej. Potrudit ćemo se da sljedeće sezone bude drugačije, jer imamo visoke ambicije. Ekipa je vrlo dobra i motivisana. Želimo osvojiti titulu za Tottija i naše navijače", izjavio je Pjanić.

Naš reprezentativac se potom osvrnuo i na špekulacije o njegovom odlasku iz Rima.

"Ne obraćam pažnju na takve glasine. Koncentrisan sam na fudbal i igre na terenu, jer to je moj posao. Više puta sam ponovio da sam sretan u Romi, jer ovaj klub ide naprijed iz godine u godinu".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nezaobilazno pitanje bio je i drugi bh. reprezentativac Edin Džeko, koji se nalazi(o) blizu prelaska u Romu.

"Džeko mi je rekao da bi volio igrati u Romi i to nije nikakva tajna. Vidjet ćemo šta će se dogoditi", zaključio je Pjanić.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije