Pjanić: Ponuda Juventusa nije stigla

Bh. fudbaler na izlaznim vratima Rome

Pjanić: Ponuda Juventusa nije stigla

Endin Čaušević

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i fudbaler Rome, Miralem Pjanić, već nekoliko sedmica nalazi se na meti Juventusa.

Aktuelni prvak Italije na svom radaru ima bh. veznjaka, ali još uvijek na adresu Rome nije stigla zvanična ponuda. Iako su italijanski mediji u nekoliko navrata pisali da je Pjanić na korak od Juventusa, čini se da još uvijek situacija nije tako ozbiljna.

"Još uvijek imam dvije godine ugovora s Romom, ako zvanična ponuda dođe na adresu Rome onda ćemo vidjeti šta ćemo dalje. Ovako još uvijek ne možemo pričati o transferu u neki drugi klub", rekao je Pjanić.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pjanić u svom ugovoru s Romom ima otkupnu klauzulu od 38 miliona eura koju će Juventus morati aktivirati ukoliko želi bh. fudbalera u dresu ove ekipe. Također, ranije se špekulisalo da Pjanića prate PSG, Bayern i Barcelona.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije