Pjanić poslao jasnu poruku Barceloni
Foto: EPA

Poruka za rivale iz grupe

Pjanić poslao jasnu poruku Barceloni

M. Šljivak

Torinski Juventus će ove sezone u grupnoj fazi Lige prvaka igrati protiv Barcelone, Olympiacosa i Sportinga iz Lisabona.

Stara dama je uz Barcu veliki favorit za prvo mjesto i teško da im ko može pomrisiti račune oko prolaza u nokaut fazu takmičenja.

Juve je u prošlosezonskom izdanju Lige prvaka izbacio Katalonce u četvrtfinalu. Lagano su ih dobili s 3:0, pa je italijanski gigant u ovosezonskom dueli ipak blagi favorit.

Da Bianconeri žele samo na prvo mjesto poručio je i veznjak ovog kluba, bh. reprezentativac Miralem Pjanić.

"Želimo biti prvi", napisao je Pjanić.

Naravno, navijači Juventusa su oduševljeni ovom objavom i poručuju da im ove sezone niko ništa ne može.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, prošle sezone Juve je u finalu poražen od Real Madrida s 4:1.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi