Pjanić poslao poruku navijačima Barcelone, Misimović komentarisao: "Jarane, je li to albanski?
Instagram

Bh. reprezentativac promijenio ekipu

Pjanić poslao poruku navijačima Barcelone, Misimović komentarisao: "Jarane, je li to albanski?

E. Škorić

Nakon što se emotivnim govorom oprostio od Juventusa, Miralem Pjanić je sada u veselijem tonu poslao poruku za sve navijače svog novog kluba.

Podsjećamo da je Pjanić danas i zvanično postao nogometaš Barcelone koja ga je platila 65 miliona eura, a on će na kraju sezone postati stanovnik Katalonije. Do tada će biti na raspolaganju Juventusu.

Inače, Pjanić je s Barcom dogovorio saradnju do ljeta 2024. godine, s tim da je u ugovor ugrađena izlazna klauzula u visini od čak 400 miliona eura.

"Jako sam sretan, dat ću sve od sebe za ovaj klub. Vidimo se uskoro", poručio je Pjanić u kratkoj poruci navijačima novog kluba.

"Jarane, je li to albanski", u svom je stilu komentarisao Zvjezdan Misimović, koji često komentarima zna dobro da nasmije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Njegovo mjesto u Juventusu pripast će 23-godišnjem Brazilcu Arthuru, koji dolazi upravo iz Barcelone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bospol
Jadan je onaj ko ga Misimovic Njemac nasmije.Moras biti dosta dobro poglup i nesvjestan
2 16
MirzaBarucic
Sretno Pjanke u 'našem' gradu. Veliki događaj u historiji odnosa Barcelone i Sarajeva dogodio se 1995. kada grad Barcelona donosi odluku o formiranju 11og gradskog distrikta – pod imenom distrikt Sarajevo. Distrikt 11 bio je sastavni dio organizacije grada Barcelone pokrivajući teritoriju glavnog grada BiH. Od novembra 2000. godine kao potvrda i ozvaničenje neraskidivog prijateljstva i ljubavi između Sarajeva i Barcelone zvanično je potpisan protokol obratimljenju gradova.
15 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi