Pjanić: Posljednji gol iz slobodnog udarca? Protiv Milana!

Iznenadio italijanskog novinara

Pjanić: Posljednji gol iz slobodnog udarca? Protiv Milana!

Miralem Pjanić je jučerašnjim pogotkom iz slobodnog udarca u 85. minuti donio Juventusu minimalnu pobjedu na gostovanju protiv Chieva.

Nakon završetka utakmice, naš fudbaler je bio najtraženiji u mix zoni, a sve je zanimalo kako se osjeća nakon prvog pogotka u dresu Juventusa direktno iz slobodnog udarca.

S obzirom da poprilično dugo nije pogađao iz slobodnjaka, jedan novinar je odlučio testirati Pjanićevu memoriju i upitao ga da li se sjeća protiv koga je posljednji put pogodio iz slobodnog udarca.

"Kome sam posljednji put prije ovoga postigao pogodak iz slobodnog udarca? Pa, Milanu", kratko je odgovorio Pjanić, čiju su izjavu prenijeli neki italijanski mediji.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Juventus je krajem oktobra poražen na San Siru od Milana sa 1:0, a ta utakmica je ostala upamćena po (ne)opravdano poništenom Pjanićevom golu, s čim se očigledno u Torinu još uvijek nisu pomirili.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije