Pjanić povrijeđen napustio teren

Pred kraj poluvremena protiv Sampdorije

Pjanić povrijeđen napustio teren

Fudbaleri Juventusa u ovim trenucima igraju utakmicu 32. kola italijanske Serije A protiv Sampdorije na domaćem terenu.

Rezultat nakon prvog dijela susreta je 1:0 za domaći sastav koji je poveo pred sami kraj golom Marija Mandžukića, ali za Masimiliana Allegrija su stigle i loše vijesti.

Naime, reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić se povrijedio tokom prvog dijela i zatražio je izmjenu, a Alegri je umjesto njega u igru uveo Douglasa Costu. Zanimljivo, samo minut nakon toga Costa je asistirao Mandžukiću za gol.

Nadamo se da nije u pitanju teža povreda našeg veznog fudbalera i da ćemo ga uskoro ponovo vidjeti na terenu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi