Zidane gubi živce: Niko neće promijeniti historiju ovog kluba!

Trener Reala priznao da ga počinju nervirati priče o krađi

Zidane gubi živce: Niko neće promijeniti historiju ovog kluba!

Već je sve rečeno o revanš utakmici četvrtfinala Lige prvaka na Sanitago Bernabeu. Juventus je anulirao zaostatak od 3:0 iz prve utakmice, a onda je sudija Michael Oliver u 93. minuti dosudio penal za Real i "slomio srce" Staroj dami.

Nisu izostale ni burne reakcije nakon utakmice. Mišljenja su bila podijeljena, a u centru pažnje je bio suđenje.

Mnogo je bilo onih koji su smatrali da je Juventus ponovo pokraden protiv Reala, a treneru Kraljeva je očigledno dosadilo slušati takve priče i komentare.

"Nerviraju me ljudi koji govore da je to bila pljačka. Niko neće promijeniti historiju ovog kluba jer je ovo najbolji klub na svijetu, a kada ste najbolji mora biti onih koji su ljubomorni... Bio je penal, stvarno ne znam čemu toliko priče", poručio je Zidane na pitanje novinara o kontroverznoj završnici meča sa Juventusom.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sejo Kovacevic
Sta seres zidane sto jedno ne budes covjek pa priznas jeli biji penal protiv bayerna prosle godine jeli bijo faul baleta kad je ramos dao gol 2016 sta seres ako vi nepobjedite igrom imate sudiju da vam pomogne uvjek ne seri cuj nabolji klub boze budala svaki
13 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi