Pjanić prijeti Realu: Juventus nikad ne odustaje
Foto: EPA

Bianconeri traže čudo u Madridu

Pjanić prijeti Realu: Juventus nikad ne odustaje

M. Šljivak

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić tvrdi kako Juventus nije odustao od Lige prvaka usprkos teškom porazu od Real Madrida u prvoj utakmici na domaćem terenu (0:3).

Iako su se Kraljevi prošetali kroz Torino, Pjanić tvrdi da se Juve ne predaje i da će pokušati napraviti čudo u revanšu.

"Svakako da smo razočarani rezultatom. Trener Max Allegri nam je na jutarnjem treningu jasno poručio da moramo popraviti stvari u revanšu. Biće teško, ali idemo u Madrid kako bismo napravili nešto veliko. Znamo da će biti teško, ali u fudbalu se čuda dešavaju. Nismo odustali i nikad nećemo", rekao je Pjanić, te je dodao:

"Prvi gol Reala nam je nanio veliku štetu. Vjerovatno smo zaslužili da postignemo barem jedan gol. Svi znamo da moramo popraviti stvari u revanšu. Dešavaju se ovakve utakmice u kojima protivnika jednostavno ide sve, a vas ništa. Morali smo bolje", istakao je Pjanić.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Revanš susret Reala i Juventusa igra se u srijedu na Santiago Bernabeu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hamdi kurtes
Hahahaha ko to preti.
2 7
Realosmadridos
Nadajte se hahaah
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi