Pjanić: Protiv Napolija će biti teško ali imamo dobru ekipu

Naš reprezentativac o susretu 19. kola Serije A

Pjanić: Protiv Napolija će biti teško ali imamo dobru ekipu

Ekipa Rome je slavila u proteklom kolu u velikom derbiju protiv AC Milana sa 4:2 te je na najbolji način završila ovu kalendarsku godinu.

Vučica sada zauzima šesto mjesto na tabeli sa 32 boda, a početkom naredne godine slijedi utakmica sa petoplasiranim Napolijem.

 

Naš veznjak Miralem Pjanić je već sada dao svoj kratki komentar na sezonu te viđenje susreta 19. kola Serije A.

 

"Cilj? Sezona je duga. Počeli smo loše i sada se oporavljamo, tu smo i razmišljamo o svakoj utakmici pojedinačno", rekao je Pjanić te je na kraju kratko prokomentarisao narednog protivnika.

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

"Protiv Napolija će biti teško, ali imamo dobru ekipu".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.