Ronaldo i Messi dobili poziv da zaigraju u jedinoj ligi koju svijet trenutno gleda!

Bilo bi to jako zanimljivo

Ronaldo i Messi dobili poziv da zaigraju u jedinoj ligi koju svijet trenutno gleda!

Brojne fudbalske zvijezde ovih dana su na prinudnom odmoru zbog koronavirusa.

Čitava fudbalska Evropa bije bitku sa koronavirusom i zbog toga su sve lige otkazane. Sve osim jedne!

Fudbal se još uvijek igra u Bjelorusiji pa su brojni ljuditelji ove igre počeli pratiti i tu ligu. Naravno, iako se i tu lopta kotrlja kao i svugdje, ipak nije to to bez najvećih zvijezda kao što su Cristiano Ronaldo ili Leo Messi.

Neki pokušavaju da ih primame da dođu igrati upravo u Bjelorusiju dok traje pauza u Italiji i Španiji. Nekadašnji veznjak Barce Alexander Hleb je preko medija, u šaljivom tonu, poručio pomenutom dvojcu da dođu u njegovu zemlju kako bi nastavili igrati.

"Čitav svijet sada gleda našu ligu. Svi bi trebali upaliti TV i gledati nas. Kada je NHL zatvorio sezonu, mnogi hokejaši otišli su u Rusiju da igraju. Možda bi Cristiano Ronaldo i Leo Messi mogli doći u Bjelorusiju i nastaviti s igranjem. To je jedino mjesto u Evropi gdje se može igrati fudbal. Ako ništa, ljudi u Bjelorusiji će biti sretni", kazao je Hleb.

On je, osim za Barcu, u karijeri između ostalog igrao i za Arsenal, a danas je u penziji.

38-godišnjak dalje kaže:

"Možda i ovdje zaustavimo ligu za dvije ili tri sedmice. Možda naš predsjednik samo čeka da vidi šta će se desiti sa virusom. Ovdje svi znaju šta se dešava u Italiji ili Španiji. Ne izgleda dobro. Ali, u našoj zemlji, mnogi smatraju da to nije toliko ekstremno kao što kažu na vijestima".

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Lafo
Braćo mila i draga, pa veće gluposti od izbijanja krize nisam čuo!Ahahahahahaa! Da likovi koji vrijede više nego njihove zlatne statue u prirodnoj veličini, posebno Messi?, izlažu svoje dupe da bi se svijet zabavio!? Ahahahahahaah
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti