Pjanić snimio i što nije smio, pa upozorio: Nije za gledaoce ispod 18!

Ludilo u svlačionici Juventusa

Pjanić snimio i što nije smio, pa upozorio: Nije za gledaoce ispod 18!

M. Šljivak

Juventus je osvojio novi Scudetto.

Do 35. titule prvaka Italije Bianconeri su došli pobjedom nad Fiorentinom od 2:1, a nakon posljednjeg sudijskog zvižduka nastalo je pravo ludilo.

Glavnu ulogu u snimcima iz svlačionice igrao je Miralem Pjanić. Objavio je bh. fudbaler nekoliko zanimljivih videa slavlja, a snimio je i ono što nije smio - potpuno gole saigrače koji slave.

"Upozorenje. Sadržaj nije za one ispod 18 godina", napisao je Pjanić.

Miralem Pjanić ima ponude tri tima, cijena je nevjerovatna

Kako stvari stoje ovaj Scudetto bi mogao biti i posljednji u dresu Stare dame, jer se sve više spominje Pjanićev odlazak iz kluba.

Bh. fudbaler se u posljednje vrijeme povezivao sa transferom u Real Madrid. Navodno ga silno želi trener Kraljeva Zinedine Zidane, ali nije španski velikan jedini tim u kojem bi Pjanić mogao nastaviti karijeri.

Italijanski Rai tvrdi da su za usluge fantastičnog veznjaka zainteresovani još francuski prvak PSG, ali i minhenski Bayern, koji bi rado vidjeli bh. fudbalera u svojim redovima.

Međutim, cifira koju je postavio Juventus je zaista ogromna. Za usluge bh. veznjaka žele čak 130 miliona eura, ali vrlo je moguće da će ona biti nešto niža i da će Pjanić otići za oko 100 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fce
Haha samo nek je golo
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti