Pjanić u idealnom timu 6. kola Serije A

Dobraq igra bh. reprezentativca nije ostala nezapažena

Pjanić u idealnom timu 6. kola Serije A

A. Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac Miralem Pjanić uvršten je u idealni tim 6. kola Serije A.

Miralem Pjanić je pružio sjajnu partiju u pobjedi Rome na Carpijem (5:1), a postigao je prekrasan pogodak iz slobodnog udarca.

Njegova dobra partija nije ostala nezapažena pa je od strane portala WhoScored.com uvršten u idealni tim 6. kola Serije A.

Pored Pjanića u idealnom timu kola svoje mjesto su našli De Sanctis, Piris, Manolas, Vague, Drame, Gervinho, Badelj, Salah, Higuain i Kalinić.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije